Bereiding
Stap 1: Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook de aardappelen in weinig water in 20 minuten gaar.
Stap 2: Kook de eieren in 8-10 minuten hard.
Stap 3: Laat de maïs uitlekken.
Stap 4: Pel de ui en de knoflook en snijd dit heel fijn. Snijd de bieten in blokjes. Snijd de zilveruitjes en de augurken klein.
Stap 5: Giet de aardappelen af en doe ze in een kom. Prak of stamp de aardappelen klein. Voeg de maïs, ui, knoflook, bietjes, zilveruitjes en augurken toe en stamp alles klein.
Stap 6: Breng de salade op smaak met peper en de yoghurt.
Stap 7: Was de selderij en snijd het klein. Pel de eieren en snijd in parten. Garneer vervolgens de bietensalade met het selderijblad en parten ei.
Stap 8: Serveer de salade met volkoren pistoletjes. Eet smakelijk!