Ingrediënten
37,2% zoete aardappel*, 17,5% boerenkool*, 16,4% aardappel*, 7,5% portobello*, 5,8% LUPINE tempeh*(LUPINEbonen*, zout), volle MELK*, roomboter*(MELK), rode wijnazijn*, shiro miso*(rijst*, SOJAbonen*, zout, zoete aardappelsiroop*, koji ferment), ketjap manis*(suiker*, water, rietmelasse*, SOJAsaus*(2% SOJAbonen*, TARWE*, zout), zout), zonnebloemolie*, honing*, harissa*(rode peper*, wortel*, tomaat*, ui*, knoflook*, zonnebloemolie*, appelazijn*, witte wijnazijn*, zout, koriander*, komijn*), gebufferd azijn*, zeezout, knoflook*, gerookt paprikapoeder*, zwarte peper* *= Biologisch
Allergenen
Bevat: Gluten, Melk, Lactose, Soja, Lupine, Koriander
Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesam
Op zoek naar een kant-en-klare biologische maaltijd? Probeer dan eens deze vegetarische boerenkoolstampot van Marqt! Met de maaltijden van Marqt geniet je van gezond en lekker eten, zonder ongewenste toevoegingen. De tempeh en portobello die voor deze maaltijd gebruikt worden marineren een avond in de miso marinade, waardoor ze een stevige umami smaak krijgen die goed past bij de zoete aardappel in de stamppot.