Ingrediënten
38% gekookte rijst* (water, 16% rijst*), 16% rundvlees*, 16% sperziebonen*, 11% kokosmelk* (6% kokosnootextract*, water), ui*, rietsuiker*, sambal oelek* (rode pepers*, brandewijnazijn*, zeezout, ruwe rietsuiker*, citroensapconcentraat*, verdikkingsmiddel: johannesbroodpitmeel*), zonnebloemolie*, AMANDELPASTA* (AMANDEL*, zout), paprika*, paprikapoeder*, water, conserveermidedel: gebufferde azijn*, 0,3% kurkuma*, gember*, bouillonpoeder* (maiszetmeel*, ui*, wortel*, zonnebloemolie*, gemengde kruiden en specerijen*), zout, citroengras*, witte peper*, laos*, knoflook*, laurierblad*, limoenblad*. * = Biologisch
Allergenen
Bevat: Noten, Mais, Wortel, Rundvlees
Kan bevatten: Gluten, Melk, Lactose, Pinda's, Soja, Ei, Mosterd, Selderij, Koriander, Sesam, Cacao, Vis, Schaaldieren, Kippenvlees
Op zoek naar een kant-en-klare biologische maaltijd? Probeer dan eens deze Indonesische daging rendang van Marqt! Een pittige Indonesische rendang is gemaakt door Yamin, geboren op Java. Hij maakt deze daging rendang met gestoofd rundvlees en sambal goreng boontjes. Heerlijk in combinatie met de nasi kuning. Met de maaltijden van Marqt geniet je van gezond en lekker eten, zonder ongewenste toevoegingen.